Numri i viktimave nga koronavirusi në Zvicër arriti në 620, sipas të dhënavë statistikore të vendit, shkruan “swissinfo.ch”.

Ndërkohë, janë regjistruar 20 278 raste me COVID-19.

Në vend është krijuar një situatë e jashtëzakonshme, duke rezultuar në ndalimin e të gjitha ngjarjeve private dhe publike, mbylljen e bareve, restoranteve, sporteve, hapësirave kulturore dhe shkollave.

Vetëm bizneset që ofrojnë mallra thelbësorë qëndrojnë të hapura.

Masat do të jenë në fuqi deri më 19 prill.

By B I

Leave a Reply