Simone Biles, gjimnastja e famshme amerikane, ka lëshuar një sfidë të re në rrjetet sociale, në kohët e izolimit për shkak të emergjencës koronavirus: sfida e qendrimit me duar, ose më saktë zhveshja e pantallonave në qendrim vertikal, duke mbajtur duart në tokë dhe këmbët në ajër. Një akrobaci që gjimnastja amerikane e përfundon në 1 minutë, duke treguar edhe njëherë kombinimin e jashtëzakonshëm të forcës, koordinimit e natyrisht ekuilibrit.

By I ZH

Leave a Reply