ërmes një shkrimi në Facebook, pas 15 orësh ka reaguar kompania e autobusit të aksidentuar sot në  Bullgari, “Besa Trans”, shkruan Alsat.

Nga kjo kompani kanë thënë se ata janë në bashkëpunim me organet kompetente të Republikës së Bullgarisë dhe Maqedonisë së Veriut me qëllim që të zbulohen hetimet sa më shpejtë.

“Kjo është një tragjedi dhe ditë shumë e rëndë, me dhembje e pikëllim për gjithë populliin pasagjerët tanë dhe stafin e agjensionit Besa Trans në Shkup”.

Kompanija esht ne bashkpunim me organet kompetente te R. Bulgaris dhe R.V.Maqedonis me qellim qe te zbulohen hetimet sa me shpejt.

Zoti qofte me Ju dhe familjet e viktimave,për të lënduarit shërim sa më të shpejtë kurse viktimat ti shpërblej me parajsë.

Qofshim nën mbrojte te Zotit

075 273 732

Per cdo informat lidhje me rastin”, thuhet në shkrimin e tyre.

By I ZH