Disa tornado kanë shkatërruar Mississippi në Shtetet e Bashkuara.

Të paktën gjashtë njerëz janë vrarë. Një vdiq në Qarkun Walthol, dy në Lawrence dhe tre në Jefferson Davis. Të tre rrethet janë larguar rreth një orë. Të paktën 300 shtëpi u dëmtuan në një stuhi të fortë në jug të Shteteve të Bashkuara dhe një ndërtesë elektrike në veri të Luizianës u hodh në erë nga erërat e forta dhe disa pemë ranë në shtëpi.

Shërbimi Kombëtar i motit tha që erëra të forta po fryheshin nëpër pjesë të tjera të Mississippi, ku kishte edhe një tornado vendas. Guvernatori i Mississippi Tate Rivers ka deklaruar një gjendje të jashtëzakonshme. /BiMedia/

By I ZH

Leave a Reply