Këngëtarja shqiptare, Vesa Luma, ka qenë tejet aktive gjatë kësaj kohe, me mesazhe dhe video të ndryshme inkurajuese.

Njëherësh ajo periudhën e izolimit e ka shijuar tejet shumë me familjen e saj në Zelandë të Re, bashkëshortin Big Basta dhe djalin Lian.

E njëjta së fundmi përmes një portreti familjar të hedhur në llogarinë zyrtare, Instagram ka treguar 11 gjërat e bukura të karantinës.

“Si u zgjuat sot? Ne kemi filluar të rendisim gjërat e bukura të karantinës:
1. Po e shijojmë Lianin në maksimum
2. Po e duam njëri-tjetrin më shumë
3. Po ja dijmë vlerën shëndetit më shumë
4. Jemi bërë kuzhinierë më të mirë
5. Po lajmë duart 700 herë në ditë
6. Po lexojmë më shumë
7. Po hajmë shlirë tani që e dijmë që nuk ka me pas presione (nuk po e teprojmë sepse me brumin akoma jemi minus)
8. Po shohim filma më shumë
9. Po ushqehemi me vitamina më shumë
10. Kemi mësuar mjekësinë
11. Jemi bërë produktiv (kemi dy këngë gati)… Pak shaka pak të vërteta, gjithsesi po mundohemi t’ia shohim anën pozitive #coronavirus. Po ju? Si i keni punët? Cila është gjëja më pozitive?”, ka shkruar mes tjerash ajo.

Vesa përndryshe ditë më parë në bashkëpunim me bashkëshortin e saj sollën një ripërpunim të këngës “Holy Grail”, të Justin Timberlake dhe Jay-Z, të cilët janë rikthyer në duet së bashku pas një kohe të gjatë. /Telegrafi/

By B I

Leave a Reply