Vendi

Vazhdohet afati i aplikimit për pakon e katërt ekonomike në Maqedoni

Ministria e Ekonomisë informon aplikantët e interesuar se afati për aplikimi për thirrjet publike të publikuara nga pakoja e katërt e masave ekonomike për ballafaqim me pasojat e krizës COVID-19 në sektorët e turizmit dhe hotelerisë vazhdohet deri më 04.12.2020, informojnë nga Ministria e Ekonomisë, njofton Telegrafi Maqedoni.

Vazhdohet afati i aplikimit për thirrjet e ardhshme publike të publikuara në faqen e internetit të Ministrisë së Ekonomisë më 16.11.2020.

1. Thirrje publike për kthimin të tarifës së paguar të qëndrimit të përkohshëm për vitin 2019 në
të gjitha objektet e kategorizuara të hotelerisë.

2. Thirrje publike për lëshimin e granteve për agjencitë e licencuara turistike.

3. Thirrje publike për lëshimin e granteve për ciceronët e licencuara.

4. Thirrje publike për lëshimin e granteve për këndin e lojërave.

5. Thirrje publike për grante për restorante e dasmave.

Aplikimi për thirrjen publike është elektronik në platformën “Doma si e Doma”.

Për më shumë detaje në linkun: http://www.economy.gov.mk/doc/2867