Lajme Vendi

Tre të mitur dhe dy shtetas të huaj në mesin e 11 personave që shkelën orën policore në rajonin e Tetovës

Gjatë 24 orëve të kaluara nga ora 7 e mëngjesit në 19 prill në të njëjtën periudhë këtë mëngjes, 11 persona kanë shkelur orën policore në rajonin e Tetovës, sipas SPB Tetovë.
Nga 11 personat, tre janë të mitur dhe dy janë shtetas të Republikës së Shqipërisë.

– Dy shtetas të huaj të moshës 25 dhe 26 vjeç u gjetën në rrugën Ivo Ribar Lola të Dielën rreth orës 1 pasdite.Përveç nenit 206 të Kodit Penal, të dy do të marrin akuza për qëndrim të padeklaruar në zonë. Të 11 personat do të marrin akuza për ” mos veprimi sipas rregullave shëndetësore gjatë një epidemie ”, informon Marjan Josifoski, zëdhënës i SPB Tetovë.

Nuk ka njerëz të rinj në zonë që duhet të jenë nën izolimin shtëpiak me një vendim të Inspektoratit Shtetëror të Shëndetit dhe Sanitar. Tre persona nënshkruan deklarata për vetëizolim./BiMedia/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *