Nga Nijazi Muhamedi

VEZET E KLLUKURA SI “PRIORITETE” TE “TOP-SHOPIT”..!

Ky “top-shop”kryeministri dje e katranosi punen prap:”prioritetet”qe i thote ne mengjes, i ndryshon ne mbremje dhe ec e gjeje cka do thote sot dhe cka do beje neser,edhe ate kur ende nuk paska “keshilltare” te rinj dhe nuk e dime se a i ka perzene njata 50 keshilltaret e vjeter.

Keshtu,dje passdite tha se “prioritet” i tij do jete kete muaj t’u gjeje pune te mire gjithe “ishdeputeteve”te tij qe duan te mbesin me nam deputeti, dhe me marifet deputeti qe dihet cili eshte: pjesemarrje ne panagjyr tenderash dhe ne zhvatje parash per udhetime.

Kete e dijka ky “top-shopi’reforme,qe do ta beje me voten e rinise te mbeshtetur per muri qe ka marre dhe e cila rron me depresion te padurueshem nga papunesia dhe eshte ne shkallen e fundit te durimit sa eshte ceshtje ditesh kur do dale e tera sa eshte e ku eshte, pa dallime etnike, te bertase depresionin ne udhe dhe t’i HUDHE NE KAZAN BERLLOGU gjithe ata qe shesin VEZE TE KLENJKURA, Te KLLUKURA si prioritete..!

By I ZH