Surprizohet nga miqtë dhe kolegët, Shpat Kasapi sot feston ditëlindjen

Këngëtari nga Shkupi, Shpat Kasapi sot ka festuar ditëlindjen e 35-të. Meqë jemi në kohë pandemie dhe grumbullimi i njerëzve për të festuar është e pamundur, menaxherja dhe kolegët e Shpatit kanë organizuar një surprizë për të. Shumë emra të njohur shqiptar, miqë dhe kolegë të Shpatit, kanë realizuar video ku i urojnë ditëlindjen, kështu duke ja zbukuruar ditën e veçantë Shpat Kasapit.

Shpati në rrjetin e tij social Instagram, ka publikuar të gjithë urimet, duke i faleminderuar miqtë dhe kolegët.

BiMedia

https://63.33.68.208/si-zgjidhet-drejtuesi-ne-korene-e-veriut/

Leave a Reply