Artistja me famë botërore Lida Sherafatmand së bashku me artistin strugan Milko Nestoroski realizuan ekspozitën e rradhes me pikturat e tyre. Lida Sherafatmand esht nje artiste iraniane e rritur ne Maltë. Ajo që në moshën 3 vjeçare ka bërë pikturën e saj të parë. Ajo ka dy vite që jeton ne Struge ku dhe vepron. Ajo pikturon, përdor lulet për artin e saj për të përçuar dashuri dhe ngrohtësi. Milko Nestoroski është një artist i ri nga Struga, që nga disa vite ka filluar artin e tij.

By I ZH