Në shënimin e Ditës së shëndetit, kryeministri teknik Oliver Spasovski sot ju tha punëtorëve që ta mbrojnë veten në mënyrë që t’i mbrojnë qytetarët dhe shëndetin publik.

“Sot është Dita botërore e shëndetit, që sivjet Organizata Shëndetësore Botërore në mënyrë të plotë ia kushton punonjësve shëndetësore dhe në këtë kontekst dua d’ju them që të mbrojnë veten në mënyrë që të na mbrojnë neve, familjet tona dhe shëndetin publik”, shkroi Spasovski, njofton Telegrafi Maqedoni.

Ndryshe, momentalisht në Maqedoni është shpallur gjendje e jashtëzakonshme si pasojë e epidemisë nga coronavirusi./Telegrafi/

By I ZH

Leave a Reply