Shqipëria ka shënuar një trend në ulje në 24 orët e fundit për rastet me koronavirus.

Ministri e Shëndetësisë konfirmon se janë 12 raste të reja. Ndërkohë numri total është në 186 persona të infektuar.

“Në 24 orët e fundit janë testuar 102 persona të dyshuar, prej të cilëve janë konfirmuar 12 raste të reja me COVID-19. Deri në këto momente janë testuar 1246 raste të dyshuara dhe prej tyre janë të konfirmuar pozitivë me COVID-19, 186 raste.”

By I ZH

Leave a Reply