Presidenti amerikan Donald Trump ka thënë se Shtetet e Bashkuara mund të jenë afër fundit të një pandemie të re koronavirus. Që prej ditës së djeshme, janë regjistruar 1800 njerëz të vdekur.
Trump përsëriti se ai dëshiron që ekonomia amerikane të hapet sa më shpejt të gjithë botën.
“Ne duam të hapim ekonominë së shpejti, kështu që unë mendoj se ndoshta po i afrohemi majës së kurbës”, tha Trump në një konferencë.
Rreth 11,000 njerëz kanë vdekur nga Covid-19 në Shtetet e Bashkuara, dhe afro 400,000 janë infektuar. /BiMedia/

By I ZH

Leave a Reply