Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot në ora 11:30 do të mbajë mbledhje.

Kryeministri Oliver Spasovski dhe ministrat e Shëndetësisë Venko FIlipçe nuk e përjashtojnë mundësinë e vënies së masave restriktive shtesë nëse për atë marrin rekomandime nga Komisioni për sëmundje ngjitëse në luftën kundër pandemisë.

Konkluzionet nga seanca, siç informojnë nga qeveria do të kumtohen pasi e njëjta të përfundojë.

By I ZH

Leave a Reply