Lajme Vendi

Rekord i ri i rasteve të reja me Covid-19 në RMV

Në 24 orët e fundit, u kryen 2617 teste dhe 594 raste të reja të kovid-19 u regjistruan në:

 • Shkup 303
 • Kumanovë 22
 • Dibër 5
 • Shtip 13
 • Prilep 19
 • Tetovë 26
 • Struga 12
 • Veles 17
 • Manastir 18
 • Ohër 10
 • Kavadarci 7
 • Gostivar 12
 • Gjevgjeli 13
 • Strumica 34
 • Kriva Palanka 7
 • Radovish 6
 • Kochani 18
 • Probistip 3
 • Demir Hisar 2
 • Pehçevë 1
 • Berovo 2
 • Valandovo 7
 • Vinica 2
 • Dellçevë 5
 • Kratovo 1
 • Sveti Nikole 2
 • Kërçovë 17
 • Resnjë 7
 • Negotinë 3
  3 persona vdiqën në kushte spitalore, një pacient nga Kumanova (70g), nga Prilep (67g) dhe një pacient nga Bogdanci (75g).
  Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 162 pacientë të rikuperuar nga:
  -Shkup 79
  -Stip 8
  -Prilep 6
  -Tetovo 5
  -Struga 1
  -Veles 2
  -Bitola 3
  -Kavadarci 2
  -Gostivar 3
  -Gevgelija 2
  -Strumica 12
  -Kriva Palanka 6
  -Radovish 1
  -Kochani-8
  -Probishtip 1
  -Anija Maqedonase 1
  -Berovo 8
  -Valandovo 3
  -Sveti Nikole 7
  -Kërçovë 4
  Deri më tani, një total prej 219,158 teste të Covid-19 janë kryer në vend.
  Numri i përgjithshëm i kojotave të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 23201, numri i pacientëve të kuruar është 17111, numri i vdekjeve është 824, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 5266.