Qepët e kuqe mund të ofrojnë një nxitje të vërtetë shëndetësore për këdo. Ato përmbajnë veti të fuqishme anti-bakteriale, anti-fungale, anti-inflamatore dhe kundër kancerit. Për më tepër, ato janë të pasura me vitamina dhe minerale, duke përfshirë thiamin, folatin, magnezin, mangan, kalcium dhe vitaminat C, K dhe B6.

Ata ushqejnë dhe pastrojnë lëkurën, shkatërrojnë bakteret dhe mikrobet dhe kanë acid fosforik që është shumë i dobishëm. Për shkak të zbulimit të fundit, gjithashtu mund të shtojmë se ato janë jashtëzakonisht të dobishme kur bëhet fjalë për sëmundjet e tiroides.

Trajtimi

Ky trajtim duhet të bëhet para se të shkoni në shtrat. Pritini një qepë të kuqe në dy gjysma dhe masazhoni lehtë qafën tuaj butësisht duke bërë lëvizje rrethore. Përqendrohuni në zonën ku është vendosur gjëndra tiroide.

Nuk ka postime

Mos e lani qafën pas trajtimit dhe lejoni që përbërësit e lëshuar nga qepët të punojnë brenda natës. Lëngu i kuq i qepës do të stimulojë punën e gjëndrës tiroide.

By I ZH

Leave a Reply