Sot i shohim në filma e seriale shumë të suksesshëm turq dhe me rolet e tyre kanë fituar dashurinë e publikut, por jo të gjithë e kanë nisur karrierën e tyre në aktrim. Disa prej aktorëve turq që shihni në seriale, dikur kanë punuar punë të ndryshme, që nga mësues, menaxher, arkitekt e shumë profesione të tjera:

Halit Ergenç dikur ka qenë kërcimtar dhe vokalist. Beren Saat dikur ishte menaxhere biznesi. Tuba Buyukustun dikur punonte dizajnuese dekori. Ercan Kesal ka punuar doktor. Bugra Gulsoy ka punuar arkitekt. Nur Fettahoglu bankiere. Can Yaman avokat. Demet Ozdemir dikur ishte kërcimtare. Çagatay Ulusoy model. Baris Arduç ka punuar si kujdestar plazhi. Kadir Dogulu ka punuar si kuzhinier dhe si operator.

By I ZH

Leave a Reply