Lajme Rajoni

Policia ndërhyn të shpërndajë protestuesit tek sheshi “Skenderbej”

Disa aktivistëve që po protestojnë në sheshin “Skënderbej” në Tiranë kundër masave shtrënguese u kërkohet të largohen pasi po veprojnë në kundërshtim me aktin normativ të nxjerrë në kohën e pandemisë.

Disa u shoqeruan nga policia, mes tyre dhe avokati Altin Goxhaj.  

Protesta po mbahet sot ne mesdite ne sheshin “Skenderbej”