Përveç Shkupit, këto janë qytetet tjera të goditura nga shiu i sotëm Nga Qendra për Menaxhim me Kriza informuan se nga stuhia pasditen e sotme përveç Shkupit janë përfshirë edhe Shtipi, Velesi, Demir Hisari, Sveti Nikolla. DPHM njoftoi se moti i paqëndrueshëm me reshje të rrëmbyeshme, bubullima dhe erë të fortë do të vazhdojë deri të premten, sidomos pasdite. Lokalisht do të ketë procese më intensive në formë stuhie me reshje më të bollshme shiu në një kohë të shkurtër, erë e fortë dhe kushte për shfaqjen e breshërit.