Në shakatë dhe përqeshjet humoristike të cilët bëjnë udhëheqësit e emisionit Fiks Fare në Shqipëri, këtë herë në shënjestër ka qenë kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi. Kryetarja e komunës së Tetovës, në një konferencë për shtyp, në të cilën ka folur në lidhje me pandeminë e virusit COVID 19, ka gabuar në fjalimin e saj duke thënë se ka faleminderuar qytetarët për ndihmën që kanë dhënë për të pasur sa më shumë pasoja. Ky gabim i kryetares, nuk i ka ikur prezantuesve të Fiks Fare, të cilët kanë bërë edhe shaka me të. /BiMedia/

By I ZH

Leave a Reply