Kryeministri britanik Boris Johnson kaloi natën e dytë në spitalin e St.Thomas në Londër teksa gjendja e tij u përkeqësua.

Por nata e fundit ishte në terapi intensive teksa zbulohet se atij në këtë stad i duhet 4 litra oksigjen për shkak të frymëmarrjes. Pra tashmë Johnson po trajtohen me oksigjen dhe me ventilator. Mbretëresha Elizabeth ll apo edhe Presidenti Donald Trump i SHBA që u ka kërkuar kompanive të ilaçeve ta ndihmojnë.

By I ZH

Leave a Reply