Dokumentari “A life on our planet” (Një jetë në planetin tonë) nga transmetuesi dhe historiani i njohur i natyrës, David Attenborough, është një ndër filmat dokumentar më të shikuar të momentit. Në film ai paraqet jetën në një periudhë në planetin tonë, si ka evoluar. Ai flet për gjendjen e planetit tonë, për të cilin thotë se vet ne, njerëzit e kemi shkatërruar. Ai në fund të filmit jep edhe zgjidhje, se çka mund të bëjmë ne që planeti jonë ti kthehet normaliteti, që ne dhe qeniet tjera të kemi jetë të sigurtë.

Ndër sugjerimet e filmave nga BiMedia, ky është dokumentari që BiMedia sugjeron si ndër ta që nuk duhet humbur. Dokumentarin e plotë e gjeni në Netflix, me emrin “A life on our Planet”.

By I ZH