Një grua nga fshati Jabollçishtë e Epërme ka rrahur tre burra me shkop.

L.Z. (44) dje është përleshur me tre persona në shtëpinë e tyre. 49-vjeçari S.Z. rastin e ka raportuar në polici, dhe ka deklaruar se përveç tij, gruaja kishte sulmuar edhe H.Z.(35) dhe S.Z. (71).

“Pas dokumentimit të plotë të rastit do të dorëzohet raport përkatës”, njofton MPB.

By B I