Një grua e infektuar me koronavirus është arrestuar në Concepcion, Chile, pasi u arratis nga Spitali Las Iguaras në Talcahuan, raporton Almadar News.

Një video e arrestimit, e cila tregon se policia po ndjek një grua, u shfaq gjithashtu.
Sipas njoftimeve të mediave, gruaja ishte e sëmurë me Covid-19 dhe la spitalin pa miratimin e mjekut dhe një letër shkarkimi.
Dyqani ku u arrestua gruaja është mbyllur për dezinfektim pas incidentit.
Në Chile janë raportuar 3,000 raste të infeksionit koronavirus dhe 16 vdekje. /BiMedia/

By I ZH

Leave a Reply