Gjatë orës policore, një burrë 77-vjeçar u arrestua, dhe një pistoletë me një korniz iu gjet në pronësi të tij, njoftoi sot SIA Tetovo.

Ai u gjet duke ecur përgjatë Rrugës 176 në Tetovë rreth orës 13:40.


-R.A (77) është ndaluar në Stacionin Policor në Tetovë për dokumentimin e çështjes dhe do të përgatiten parashtresat e duhura. Gjatë ekzaminimit të tij, është gjetur një pistoletë me një kornizë me 7 plumba, kalibër 7.65 mm, të cilën ai e posedonte pa licencë, tha Marjan Josifoski, zëdhënës i SIA Tetovë.
Burri nga Tetova është një nga gjithsej 13 persona që do të përballen me ndëshkime për mosrespektimin e ndalimit të udhëtimit prej orës 16:00 nga e premtja deri në orën 05:00 të hënën. Që nga 21 Mars, kur u vendos shtetrrethimi, gjithsej 111 perosna janë regjistruar për mosrespektim të lëvizjes së kufizuar. Të gjithë janë liruar dhe do të marrin parashtresa të duhura sipas nenit 206 të Kodit Penal për mospërmbushje të rregullave gjatë një epidemie.


Policia e Tetovës theksoi se në numrin e personave të regjistruar ishte një person i cili u angazhua për të izoluar, si dhe 2 persona të rinj me vendime të nxjerra nga Inspektorati Shtetëror i Shëndetit dhe Sanitar. /BiMedia/

By I ZH

Leave a Reply