Nga dita e mërkurë Ora policore në mbarë shtetin do të filloj nga pora 16:00 dhe do të zgjasë deri në ora 05:00 të mëngjesit. Kështu vendosi qeveria në mbledhjen e sotme, transmeton Alsat. Ndërkohë që gjatë uikendit ora policore do të zgjas 24 orë. Masë e këtillë ditë më parë u vendos për qytetin e Kumanovës .

By I ZH

Leave a Reply