Sipas të dhënave të Alsat, një pacient 70 vjeçar nga Kumanova mbrëmë ka ndërruar jetë. Ai ishte sjellë me veture të ndihmës së shpejtë nga Kumanova për në Klinikën e Shkupit me komorbiditete, hipertension, probleme me zemrën. I është marrë kampion por akoma s’ka rezultate nëse vdekja ka ardhur nga korona. Pacienti ka qenë në Klinikën e Pulmologjisë dhe pastaj në infektologji me saturacion të ulët, me probleme ne frymëmarrje. Pacienti vdiq mbrëmë në orët e vona.

By I ZH

Leave a Reply