Një banorë i Kavadarit i moshës 26 vjeçe ka sulmuar fizikishtë zyrtarët policor të cilët e ndaluan gjatë orës policore të shtunën në mbrëmje. Ndaj personit në fjalë do të ngritët padi penale adekuate. Kështu njoftoi zëdhënësi i SPB-Veles, Verolub Dodevski.

“Të shtunën rreth orës 20:30 minuta, ai ka lëvizur në rrugën “Grigor Përliçev” në Kavadar, kur u ndalua dhe legjitimua nga ana e zyrtarëve policorë. Për shkak të sjelljes agresive dhe mos respektimit të kufizimit të lëvizjes ai u privua nga liria. Po punohet në dokumentimin e rastit dhe ndaj tij do të ngritët padi adekuate”, tha Dodevski.

By I ZH

Leave a Reply