Dhe deri sa në këtë kohë një ndër kërkesat e qytetarëve është që të kenë sa më shumë miell, pavarsisht se ka mjaftueshëm, dikush ka vendosur të drejtohet edhe nga Mullinjt e Vjetër.
Për më shumë ndiqeni linkun më poshte.

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=UFh1X2Bx1gk&fbclid=IwAR0crBd0n2qOo7Njnlnwt7NOhx9PICzJCQ9GXUT4x_nkrxBRvYt1Cjj5Wx8&app=desktop

By B I

Leave a Reply