Një qytetar ka njoftuar organet e rendit se kur vëllai i tij ka arritur në Zvicër ka vërejtur se i janë vjedhur nga valixhja e tij sasi ari dhe dy orë dore.

Rasti dyshohet të ketë ndodhur në Aeroportin e Prishtinës.

Policia rastin po e trajton si vjedhje e rëndë.

By admin