Një Gjykatën Penale  më 31 mars do të shpallet aktvendimi për çështjen “Titanic 3”, për parregullsitë zgjedhore të vitit 2013 në komunën Çair, të Shkupit. Të martën, më 31 mars, të pandehurit kryesor Ejup Adjimi dhe Ismet Guri do të dëgjojnë vendimet që do të merren kundrejt tyre. Kjo vjen pasi prokuroria Fatime Fetai dhe mbrojtja dhanë deklaratat përfundimtare për gjykimin sot në Gjykatën Penale. Fetai tha se Prokuroria tashmë kishte provuar fajësinë e Alimit dhe Gurit dhe është në pritje të një dënimi. Pala mbrojtëse nga ana tjetër i konsiderojnë klientët e tyre jo fajtorë.
Alimi dhe Guri akuzohen për krimin e shkatërrimit të materialit zgjedhor gjatë zgjedhjeve lokale të vitit 2013.

By I ZH

Leave a Reply