Ministria e Shëndetësisë njoftoi se ka rezultuar negativ testimi i foshnjës që u lind më 30 mars në Klinikën e Gjinekologjisë në Shkup nga e ëma me coronavirus.

Pacientja e infektuar me coronavirus e cila lindi foshnjën tani ndodhet në Klinikën e Gjinekologjisë dhe Akusherisë në Shkup, njofton Telegrafi Maqedoni.

Sipas njoftimit të MSH-së, më 31 mars, gruaja për shkak të vështirësisë në frymëmarrje menjëherë u hospitalizua në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe momentalisht ka gjendje të mirë shëndetësore.

Në Klinikën e Gjinekologjisë, sipas njoftimit, me pacienten është vepruar sipas të gjitha protokolleve shëndetësore për trajtim./Telegrafi

By I ZH

Leave a Reply