Autoritetet pretendojnë se 14 persona më të rinj se 19 janë të infektuar me koronavirus.
Në Mal të Zi, 11 raste të tjera të koronavirusit janë regjistruar dhe janë infektuar 120 njerëz që nga fillimi i epidemisë, sipas Institutit të Shëndetit Publik. – 85 persona janë testuar ditën e djeshme, ndër të cilat ka pasur 11 rezultate pozitive – tha në një konferencë për shtyp drejtori i këtij instituti Boban Mugosha. Ai shtoi se aktualisht ka 14 persona nën moshën 19 vjeç të infektuar me koronavirus. Vesna Miranovic nga Instituti i Shëndetit Publik tha se 1,096 njerëz ishin në karantinë, 50 më pak se një ditë më parë. Ajo vlerësoi se masat e mbrojtjes që po zbatohen aktualisht në Mal të Zi nuk janë të ekzagjeruara dhe se ato po japin rezultate shumë të mira. /BiMedia/

By I ZH

Leave a Reply