Le të rimarrim shpejt ngjarjet e pjesës 4 dhe si përfundoi ai. Heist është shumë ende me Lisbon tani bashkohet me pjesën tjetër të bandës në Bankën e Spanjës.

Sfida më e madhe që përballet me bandën është se Profesori tani është ai që është kapur me duar të kuqe. Me një armë ndaj tij, seriali përfundon sezonin e 4 me një interpretim të ri të Bella Caio.

Ka shumë teori mbi Alicia që tani ka shkuar mashtruese. Disa në Reddit besojnë se shtatzënia e saj ishte e rreme dhe të tjerë madje besojnë se ajo është ish-gruaja e Berlinit e cila u prezantua në sezonin e katërt.

Pas kthimit në bankë, banda tani duhet të punojë në fazat përfundimtare të sekuestrimit dhe të fillojë arratisjen e tyre. Ne e dimë se ekipi po vazhdon në bodrum për të shkrirë arin në topa të vegjël për nxjerrje.

Sigurisht, pyetja e madhe që do të vijë nëse skuadra arrin të shpëtojë është nëse ata mund ta mbajnë lirinë e tyre, ndryshe nga koha e fundit natyrisht. A është madje e mundur që ata të jetojnë jetë normale? Në fund të fundit, të gjithë identitetet e tyre janë jashtë.

Me një vonesë të pritshme në xhirime, me siguri do të shohim që seriali të kthehet në një pikë në 2021.

Sidoqoftë, si për shumicën e projekteve të Netflix Original, ato aktualisht janë në pritje deri në përfundimin e epidemisë së Coronavirus. Kjo mund të çojë në mënyrë të pashmangshme në një datë të lëshimit të mëvonshëm. /BiMedia

By I ZH