Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, bashkë me ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia, dhe ministren e Pushtetit Lokal, Emilija Rexhepi, do ta vizitojnë sot Komunën e Ferizajt.

Kjo vizitë bëhet për t’u njohur me veprimet e ndërmarra si dhe nevojat e Komunës për menaxhimin e situatës me koronavirusit, njofton Klan Kosova.

Vizita pritet të nis në ndërtesën e re të Komunës së Ferizajt në ora 11:20.

By I ZH

Leave a Reply