Kryekamarieri i Fish City Gazmend Kurmaku ka nderruar jete ne spital ku ndodhej prej ditesh si pasoje e g oditjes me thi ke nga nje klient pas she rrit per nje tavoline ne restorant. 

Mesazhi i kolegëve:

Ka dorëzuar shpirtin në prehjen e përjetësisë, Gazment Kurmaku, një nga punonjësit tanë, një nga njerëzit e përkushtuar. Pas një aksidenti fatal dhe një beteje disaditore ai nuk ka mundur t’ia dalë, nuk ka mundur të mbetet sërish me ne, për të ndërtuar ëndrrën e përbashkët.

Lamtumirë miku ynë!

Gaz tu prehtë shpirti të paqe!

Zoti e shpërbleftë shpirtin tënd në mbretrërinë e parajsës.

Do të na mungojë gjithmonë buzëqeshja juaj, zëri dhe njerëzorja juaj që ka shumë dha përkushtim dhe mirësi.

Familjes së Gazit, të afërmve, miqve dhe kolegëve, i shprehim ngushëllimet më të sinqerta. Lutemi që zoti u dhashtë forcë për të përballuar këtë ndarje të parakohshme me të dashurin e tyre.

Me shumë dhimbje dhe keqardhje i gjithë stafi i Rozafës!