Numëroni LeBron James në mesin e atyre që u ‘mbërthyen’ nga “Squid Game”.

Mendimet e ikonës së basketbollit u ndanë në një video të postuar në Twitter nga shkrimtari sportiv Kyle Goon.

“Megjithatë nuk më pëlqeu fundi,” i tha James shokut të skuadrës së Lakers, Anthony Davis.

Krijuesi i serialit hit të Netflix, Hwang Dong-hyuk, u pyet për reagimin e tij ndaj kësaj nga The Guardian.

“A e keni parë “Space Jam 2″?” tha ai. “LeBron James është i lezetshëm dhe mund të thotë çfarë të dojë. Unë e respektoj këtë. Jam shumë mirënjohës që e pa të gjithë serialin. Por unë nuk do ta ndryshoja fundin tim.”
Nëse ai ka fundin e tij që do ta kënaqte, ndoshta ai mund të bënte vazhdimin e tij. Do ta kontrolloj dhe ndoshta do t’i dërgoj një mesazh duke thënë: “Më pëlqeu i gjithë shfaqja juaj, përveç përfundimit”.

“Squid Game” është kthyer në një fenomen ndërkombëtar me komplotin e tij për një grup garuesish të varfër të cilët duhet të luajnë një garë vdekjeprurëse lojërash për fëmijë në përpjekje për të dalë nga borxhi që kanë në jetën e tyre.

By I ZH