Policia e Kosovës ka shoqëruar 63 persona për shkak të shkeljes së urdhrave qeveritarë, sidomos të kufizimit të lëvizjes.

Shifra më e lartë e të shoqëruarve është ne rajonin e Prishtinës ku në 14 raste të ndryshme janë ndaluar 39 persona.

Në rajonin e Gjakovës janë ndaluar 16 persona në dhjetë raste të ndryshme.

Ndërsa, të shoqëruar ka pasur edhe në rajoni e Prizrenit, katër persona, në Mitrovicë 2 persona si dhe nga një në Mitrovicën e Veriut dhe Pejë.

By I ZH

Leave a Reply