Policia e Kosovës i ka arrestuar 33 persona për mosveprim ndaj dispozitave shëndetësore gjatë pandemisë.

Me këtë rast prin rajoni i Prishtinës me 15 raste, përcjellur nga Gjilani tetë raste, Peja shtatë raste, Gjakova tre raste të gjitha në Malishevë.

MOSVEPRIMI SIPAS DISPOZITAVE SHËNDETËSORE GJATË EPIDEMISË

 • Rr. Dardania, Fushë Kosovë, 08.04.2020 – 11:40. Është shoqëruar në stacionin e policisë, i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është lirohet në procedurë të rregulltë. 
 • Rr. Bajram Bahtiri, Prishtinë, 07.04.2020 – 23:04. Janë arrestuar dy (2) të dyshuar meshkuj kosovarë pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë dërguar në mbajtje. 
 • Fsh. Mramor, Prishtinë 07.04.2020 – 22:00. Janë arrestuar dy (2) të dyshuar meshkuj kosovarë pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit të dyshuarit janë dërguar në mbajtje. 
 • Rr. Hakif Zejnullahu, Prishtinë, 08.04.2020 – 12:29. Është shoqëruar në stacionin e policisë, i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është lirohet në procedurë të rregulltë.
 • Sheshi Edit Durham, Prishtinë, 08.04.2020 – 14:50. Është shoqëruar në stacionin e policisë, i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është lirohet në procedurë të rregulltë.
 • Fsh. Vasilevë, Gllogoc, 08.04.2020 – 19:00. Është shoqëruar në stacionin e policisë, i dyshuari mashkull kosovar  pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është lirohet në procedurë të rregulltë. 
 • Fsh. Komoran, Gllogoc, 08.04.2020 – 18:00. Janë shoqëruar dy (2) të dyshuar meshkuj kosovarë pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, rasti shkon në procedurë të rregulltë.
 • Fsh. Sankoc, Gllogoc, 08.04.2020 – 16:45. Është shoqëruar në stacionin e policisë, i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është lirohet në procedurë të rregulltë.
 • Fsh. Dardhishtë, Obiliq, 08.04.2020 – 18:55. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar  pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është lirohet në procedurë të rregulltë. 
 • Rr. Mbretëresha Teutë, Obiliq, 08.04.2020 – 19:15. Janë arrestuar dy (2)  të dyshuar meshkuj kosovarë pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, janë liruar në procedurë të rregulltë.
 • Rr. Hasan Prishtina, Obiliq, 08.04.2020 – 17:45. Janë shoqëruar në stacionin policor, tre (3) të dyshuar meshkuj kosovarë pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, janë liruar në procedurë të rregulltë.
 • Graqanicë, 08.04.2020 – 18:15.  Është shoqëruar në stacionin e policisë, i dyshuari mashkull kosovar  pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është lirohet në procedurë të rregulltë. 
 • Fsh. Bradash, Podujevë, 08.04.2020 – 21:50. Janë shoqëruar dy (2) të dyshuar meshkuj kosovarë pasi që të njëjti nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, rasti shkon në procedurë të rregulltë. 
 • Fsh. Gllobar, Gllogoc, 08.04.2020 – 19:10. Janë shoqëruar katër (4) të dyshuar meshkuj kosovarë pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, rasti shkon në procedurë të rregulltë.
 • Rr. Luan Haradinaj, Prishtinë, 09.04.2020 – 00:45. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është lirohet në procedurë të rregulltë.

·       Rr. Mustafë Koka, Viti , 08.04.2020 – 20:00. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregulltë.

 Rr. Flaka Janarit, Viti, 08.04.2020 – 19:45. Janë arrestuar dy (2) të dyshuar meshkuj  kosovarë pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregulltë.  

 Lagjja Malësia, Kamenicë, 08.04.2020 – 21:15. Janë shoqëruar në stacionin policor, katër (4) të dyshuar meshkuj  kosovarë pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, janë liruar në procedurë të rregulltë.

 Rr. Bulevardi i Pavarësisë, Gjilan, 07.04.2020 – 17:10. Është shoqëruar në stacionin e policisë, i dyshuari mashkull kosovar  pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është lirohet në procedurë të rregulltë.

Rr. Avdulla Tahiri, Gjilan, 07.04.2020 – 22:05. Janë shoqëruar në stacionin policor, dy (2) të dyshuar, meshkuj kosovarë pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, janë liruar në procedurë të rregulltë.

 Rr. Reshat Ymeri, Gjilan, 07.04.2020 – 22:10. Janë shoqëruar në stacionin policor, tre (3) të dyshuar meshkuj kosovarë pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, janë liruar në procedurë të rregulltë.

 Rr. Gjon Sereqi, Gjilan, 07.04.2020 – 22:10. Janë shoqëruar në stacionin policor dy (2) të dyshuar meshkuj kosovarë pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, janë liruar në procedurë të rregulltë. 

 Fsh. Rubovc, Kamenicë, 08.04.2020 – 02:28. Është shoqëruar në stacionin e policisë, i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është lirohet në procedurë të rregulltë.  

Rr. Adem Jashari, Pejë, 08.04.2020 – 20:30. Janë arrestuar një mashkull dhe një femër, që të dytë kosovarë  pasi që të njëjti nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregulltë.

Rr. Wesli Klark, Pejë,  08.04.2020 – 20:30. Janë arrestuar tre (3) meshkuj kosovarë pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregulltë.

Rr. Zahir Pajaziti, Pejë, 08.04.2020 – 21:25. Janë arrestuar tre (3) meshkuj kosovarë pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregulltë.

Rr. Zahir Pajaziti, Pejë, 08.04.2020 – 21:25. Janë arrestuar dy (2) meshkuj kosovarë pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregulltë.

Rr. Mbretëresha Teutë, Pejë, 08.04.2020 – 18:10. Janë arrestuar tre (3) të dyshuar meshkuj kosovarë pasi që të njëjti nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregulltë.

Fsh. Dresnik, Klinë, 08.04.2020 – 20:45. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk ka respektuar vendimin e qeverisë. Gjatë kontrollit tek i dyshuar është gjetur dhe konfiskuar sasi e substancave narkotike të llojit Marihuanë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregulltë. 

Pejë, 08.04.2020 – 11:00. Janë arrestuar tre (3) të dyshuar meshkuj kosovarë pasi që të njëjti nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, një i dyshuar është dërguar në mbajtje, ndërsa dy të tjerë janë liruar në procedurë të rregulltë.

Fsh. Banjë, Malishevë, 08.04.2020 – 10:00. Është shoqëruar në stacionin e policisë i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti nuk e ka respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është lirohet në procedure të rregulltë.

  Fsh. Pagarushë, Malishevë, 07.04.2020 – 16:30. Janë shoqëruar në stacionin policore dy (2) të dyshuar meshkuj kosovarë pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregulltë.

  Fsh. Astrazup, Malishevë, 08.04.2020 – 14:20. Janë arrestuar dy (2) të dyshuar meshkuj kosovarë pasi që të njëjtit nuk kanë respektuar vendimin e qeverisë. Me vendim të prokurorit, njëri nga të  dyshuarit është liruar, ndërsa tjetri është dërguar në mbajtje.

By I ZH

Leave a Reply