Korab Shaqiri në rrjetin e tij në instagram ka një mesazh mjaft të rëndësishëm për të gjithë qytetarët. Ai ju lutet qytetarëve që të rrijnë në shtëpi me qëllim që ta evitojmë përhapjen e virusit korona. Ai thot se ky virus rrezikon më shumë jetën e pleqëve, dhe për këtë arsye të rrijmë mbyllur, që të mbrojmë veten dhe rrethin./BiMedia/

Më poshtë është mesazhi i tij me video:

By I ZH

Leave a Reply