Korba Shaqiri së fundmi ka publikuar këngën e tij më të re Shqiptarja e Stambollit.

Kënga është shkruar nga vetë ai dhe Pajtim Ropaj.

Kënga ka arritur një shikueshmëri të lartë prej 1.5 milion klikime për 3 ditë.

Këngën mund ta dëgjoni në linkun më poshtë:

By B I