Që nga dita e sotme ka filluar lëshimi i të izoluarve në karantinat shtetërote. Qindra shtetas të Maqedonisë së Veriut të cilët kishin ardhur nga vendet me rrezikshmëri të lartë dhe të mesme, qëndruan për 14 ditë në izolim, në karantinat shtetërore. Disa qëndruan në Kodrën e Diellit, ndërsa disa të tjerë në Hotel Drim në Srugë. Pasi i kaluan 14 ditë në karantinë dhe pasi asnjëri prej tyre nuk shfaqi simptoma për paraqitje të virusit korona, ata sot janë lëshuar për në shtëpi. /BiMedia/

By I ZH

Leave a Reply