Nga burime jozyrtare mësohet se rezultatet e bëra të qytetarëve për virusin korona, 14 prej tyre kanë rezultuar pozitiv. Sipas këtyre burimeve të prekurit janë nga qyteti i Strugë dhe rrethinë, nga fshatrat LLabunishtë dhe Veleshtë./BiMedia/

By I ZH

Leave a Reply