Më shumë se 100 mjekë kanë vdekur nga koronavirusi në Itali. Stafi i spitalit të traumës ka pyetur “kush do të jetë i rradhës” pasi 80 mjekë dhe 21 infermierë kanë vdekur nga pandemia. Dy infermierë morën jetën e tyre gjatë shpërthimit të pandemisë, i cili ka vrarë më shumë se 15.800 dhe ka infektuar 124.600.

Një total prej 300 mjekësh u infektuan në një spital në Lombardi -zona më e prekur nga virusi, ndërsa 12,000 punonjës të spitalit janë diagnostikuar në të gjithë vendin.

BiMedia

By I ZH

Leave a Reply