Në një aksident të rëndë ka ndodhur sot në Shkup ku një veturë ka goditur dy çiklistë, me ç’rast ka hunbur jetën çiklisti Arbër Shaqiri.

Lajmin e kanë konfirmuar edhe nga klubi i çiklistëve.

“Me keqardhje ju njoftojmë se sot ka ndodhur një aksident i rëndë në të cilin një veturë ka goditur dy çiklist nga Shkupi, në unazën në Shkup (Radishani) drejtimin nga Tetova.

Në aksidentin ka humbur jetë shoku ynë dhe njëkohësisht anëtari i klubit Phoenix Cycling Team, Arbër Shaqiri”, thuhet në njoftimin e klubit Phoenix Cycling Team.

Lajmin e kanë konfirmuar edhe nga klubi i çiklistëve.

“Me keqardhje ju njoftojmë se sot ka ndodhur një aksident i rëndë në të cilin një veturë ka goditur dy çiklist nga Shkupi, në unazën në Shkup (Radishani) drejtimin nga Tetova.

Në aksidentin ka humbur jetë shoku ynë dhe njëkohësisht anëtari i klubit Phoenix Cycling Team, Arbër Shaqiri”, thuhet në njoftimin e klubit Phoenix Cycling Team.