LAMM informon se nga ora 08:10 është hequr ndalesa për qarkullim të automjeteve të rënda transportuese në aksin rrugor Mavrovë – Dibër. Në orët e hershme të mëngjesit janë hequr edhe ndalesat për qarkullim në grykat malore Pletvar, Strazhë, Presekë, Bukovë dhe Gjavatë.

Paraprakisht LAMM lajmëroi se trafiku në rrugë po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa. Në zonat më të larta dhe nëpër grykat malore ka mbetje të borës në rrugë.

Intensiteti në akset rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar.

By I ZH

Leave a Reply