Një grua nga Prishtina dyshohet se ka hyrë në Kosovë në mënyrë ilegale nga një vend tjetër për t’iu shmangur karantinimit të detyruar.

Policia ka bërë të ditur se ajo gjendet në shtëpi dhe pritet të merret nga njësiti i QKUK-së për t’u dërguar në karantinë.

Policia ka shtuar rasti është duke u hetuar.

By I ZH

Leave a Reply