Është e vërtetë që intuita shpirtërore e lexuesit, ndjeshmëria dhe pjekuria tregojnë më shumë se gjithçka tjetër, por forma e duarve tuaja është një nga detajet e para të rëndësishme të analizuara dhe që mund të tregojnë shumë për ju.

Dora fillore
Njerëzit që kanë këtë formë duarsh kanë tendencë të vuajnë nga pasione të forta, të përjetojnë ndjenja intensive dhe kanë vullnet të fortë në punë.

Dora e spatuluar
Këta njihen si njerëz të lirë, të cilët janë pre e lirisë dhe kontaktit me natyrën. Ata janë hiperaktivë dhe jetojnë në lëvizje të vazhdueshme. Këta njerëz nuk e pëlqejnë rutinën.

Dora filozofike

Këta janë njerëz që pëlqejnë marrëdhëniet afatgjata nuk u pëlqen të jenë me një njeri sot dhe me një tjetër nesër. Janë të ndjeshëm në qëndrimet e tyre dhe përpiqen të jenë të sinqertë, ata nuk pranojnë gënjeshtra.

Dora e mprehtë
Njerëzve romantikë nuk u pëlqen të jenë vetëm dhe janë gjithashtu të trembur. Ata janë jashtëzakonisht të nevojshëm dhe gëzojnë të gjithë vëmendjen e botës për veten e tyre.

Dora katrore
Këta janë njerëz praktikë, mendojnë shpejt dhe kanë gatishmëri më të madhe. Ata nuk flasin shumë për ndjenjat dhe janë shumë besnikë ndaj miqve të tyre.

Dora konike
Njerëzit me emocione. Ata bien gjithmonë në dashuri, njësoj si me gjërat e mira në jetë, udhëtimi i mirë, ushqimi i mirë, miqtë e mirë, etj.

By I ZH

Leave a Reply