Ministri i Shëndetësisë, gjatë konferencës për shtyp tha se gjendja në Kumanovë është nën kontroll, edh pse ka pasur 19 raste brenda një dite. Ai tha se po punohet në mënyrë intensive në qytetin e Kumanovës dhe po merren shumë materiale testimi për dedektimn e personave të tjerë të prekur me virusin.

“Është herët të thuhet se nëse është kjo dramatike. Jemi të vetëdijshëm për kërkesat ne vendimet  i sjellim në bazë të rekomandimeve të epidemiologëve, në bazë të detektimit raste deri në atë moment, se çfarë është relacioni i tyre me personat e infektuar. Jemi duke e ndjekur situatën me shumë vëmendje”, tha Filipçe.

By I ZH

Leave a Reply