Ministri i Shëndetësisë Venko Filipce në profilin e tij në Facebook u bën thirrje të gjithë qytetarëve që të mbrojnë punonjësit e shëndetit sepse shëndeti publik dhe jeta jonë varen prej tyre.

Gjithmonë, shkruan Filipce, jepni përgjigje të sakta për sondazhet epidemiologjike – cilat janë simptomat tuaja, nëse keni qenë në kontakt me një person nga jashtë ose një person me Covid-19.
– Me informacion të rremë ju rrezikoni punonjësit e shëndetit që kujdesen për ju, por edhe të dashurit tuaj me të cilët jeni në kontakt të përditshëm, shkruan Filipce, dhe shton nëse dyshoni se jeni të infektuar me Covid-19 ose keni simptoma karakteristike të virusit për të kryer pajisje mbrojtëse dhe mbaj distancë.
Kjo luftë, thotë ai, varet nga secili prej nesh.
– Tani, si asnjëherë më parë, duhet të tregojmë përgjegjësi. Ata janë për të gjithë ne, ne jemi për të gjithë ata, shkruan Filipce në FB. /BiMedia/

By I ZH

Leave a Reply